De beveiligingsvraag heb je tijdens het aanmaken van het account moeten beantwoorden. Mocht je hierop het antwoord niet meer weten, dan kan een functioneel beheerder jouw wachtwoord resetten. Hierna moet er een nieuw wachtwoord en een nieuwe beveiligingsvraag ingesteld worden.

Stap1. ga naar Instellingen en kies het tabblad Beveiliging

Stap 2.  Wijzig het wachtwoord via de optie Wachtwoord wijzigen.

Stap 3. Wijzig de Beveiligingsvraag via de optie Beveiligingsvraag wijzigen.

Voor meer info over inloggen bij Xpert Suite, klik hier.