Normaliter ontvang je als Functioneel Beheerder geen e-mails over activiteiten van de medewerkers en gebruikers. Soms komt het voor dat door een aanpassing in de gebruikersinstellingen je deze e-mails wél ontvangt. Hieronder leggen we je uit hoe je dit kan uitschakelen.

Stap 1. Ga via 'beheer' naar het gebruikersbeheer en zoek de betreffende Superbeheerder op.

Stap 2. Zorg dat het kopje 'e-mailadres' niet gevuld is, indien hier wel een e-mailadres staat vermeld dan verwijder je deze.

Stap 3. Klik onderaan de pagina op 'opslaan' om de wijziging op te slaan.