Alleen een Datakluis beheerder kan via Datakluis-beheer het beheer van de Datakluis uitvoeren, dit houdt in:

• Autorisaties beheren: het autoriseren van gebruikers voor Beheerder of Datakluis toegang.
  • Beheeracties: het accorderen van een Akkoordverzoek nieuwe gebruiker.
  • Beheerdersovereenkomsten inzien: het inzien van verzonden beheerdersovereenkomsten.

Datakluis-beheer open je door in de Widget Autorisatieverzoek Datakluis op Naar Datakluis-beheer te klikken.

In het venster Datakluis kun je klikken op de tabbladen Autorisaties; Beheeracties en Beheerdersovereenkomsten. Vanuit deze tabbladen kunnen de desbetreffende beheerfuncties uitgevoerd worden.