Wanneer je een traject foutief hebt toegevoegd, of je wilt een wijziging doorvoeren kun je op het traject een correctie doorvoeren.

Stap 1: Klik op de knop correcties in het dossier van de medewerker

Om een traject te corrigeren dien je vanuit het dossier van de werknemer de volgende stappen te volgen:

Stap 2: Bepaal welke correctie je wilt doorvoeren

Binnen het corrigeren scherm heb je (aan de hand van de betreffende situatie) een aantal verschillende mogelijkheden, namelijk:

• U wilt het verzuim door ziekte annuleren
  • Laatste verzuimpercentagewijziging annuleren
  • U wilt de ziekteverzuimgegevens wijzigen
  • U wilt het verloop van ‘..’ wijzigen

U wilt het verzuim door ziekte annuleren

Het hele traject inclusief trajectverlopen wordt verwijderd.

Laatste verzuimpercentagewijziging annuleren

Het laatste trajectverloop wordt verwijderd.

U wilt de ziekteverzuimgegevens wijzigen

De volgende velden kunnen dan gewijzigd worden:

U wilt het verloop van ‘..’ wijzigen

Hierbij kun je de verzuimpercentagewijzigingen van de trajectverlopen corrigeren.