Voor het starten van een dienstverlening zoek je de juiste werkgever op.

Op het tabblad ‘Stamgegevens’ klik je op het potloodje om de werkgevergegevens te bewerken.

Afbeelding met tekst, software, schermopname, Webpagina

Automatisch gegenereerde beschrijving

Op het tabblad ‘Contracten’ vul je een debiteurnummer in.

Afbeelding met tekst, schermopname, software, lijn

Automatisch gegenereerde beschrijving

Vervolgens ga je naar het tabblad ‘Dienstverlening’. Hier klik je op ‘Overeenkomst toevoegen’.

Nu selecteer je een ingangsdatum en een aanmelder.

Afbeelding met tekst, software, Webpagina, Computerpictogram

Automatisch gegenereerde beschrijving

Nu klik je op ‘Dienstverleningsvariatie toevoegen’ of indien van toepassing op ‘Dienstverleningsvariatie van polis toevoegen’.

Selecteer de juiste dienstverleningsvariatie, contractmodel en het facturatietype. Klik vervolgens op ‘OK’.

Afbeelding met tekst, schermopname, Lettertype, software

Automatisch gegenereerde beschrijving

In de meeste gevallen kun je nu onderaan op Opslaan klikken. De overeenkomst is gestart en contractmodellen zijn toegevoegd.