Gebruik maken van de import functie:

Log inop de XpertSuite en ga naar het koppelplatform. Navigeer naar het klantaccount waarvoor u de import m.b.t. de notities wil gaan implementeren.

Voor het importeren van notities kan gekozen worden voor de importconfiguraties:

• Notities - Op personeelsnummer
  • Notities - Op ExternWerknemerId

Afbeelding met tekst, schermopname, software, Webpagina

Automatisch gegenereerde beschrijving

Velden die nodig zijn per notitie om de import in bulk te kunnen voltooien:

• WerkgeverCode - te vinden in het nieuwe beheer onder organisaties
  • ExternWerknemerId– ExternWerknemerId van de medewerker waar de notitie bij hoort. Zorg er voor dat de medewerker aanwezig is in de Xpert Suite en is voorzien van dit gegeven voordat je de notities gaat importeren.
  • TrajectDatum - aan de hand van deze datum kan de notitie in heet juiste trajectendossier geplaatst worden. Zorg er voor dat het traject aanwezig is in de Xpert Suite zodat de notitie in het juiste trajectendossier kan worden opgenomen.
  • NotitieDatum (deze informatie wordt bij de notitie in Xpert Suite getoond)
  • Protocol – Protocol van het traject waar de notitie bij hoort.
  • IndicatieMedisch - Indien het een medische notitie betreft, wordt de notitie opgenomen in het medisch dossier.
  • Content – De tekst van de notitie.

Voorkom dubbelingen van notities met extra functionaliteit:

Omdat een notitie geen unieke notitieidentifier (unieke code gelinkt aan de specifieke notitie) heeft, is er een risico dat notities dubbel in de Xpert Suite komen te staan. Om dit risico zo klein mogelijk te maken, is er een ‘try run’ functionaliteit aan toegevoegd. Hierdoor kun je het bestand met de notities uploaden en alvast zien of er veel uitval zal gaan plaatsvinden. Als deze functionaliteit geactiveerd is, zullen de notities niet daadwerkelijk geïmporteerd worden. Wanneer je ziet dat er weinig/geen uitval plaatsvindt, kun je de try run uitzetten, en het bestand opnieuw aanbieden. Op dit moment worden de notities daadwerkelijk in de Xpert Suite geladen.

Afbeelding met tekst, schermopname, software, nummer