Wat is het?

Met beschikbaarheidsprofielen kun je limieten instellen op de beschikbaarheden die je aanmaakt. Dit kan zijn:

• Type spreekuursoorten wat geselecteerd kan worden
  • Aantal spreekuursoorten wat uitgevoerd kan worden binnen één beschikbaarheid.
  • Welke werkgevers wel of niet de beschikbaarheid gekozen kan worden.

Op deze manier wordt het voor de gebruiker eenvoudiger gemaakt om de juiste spreekuursoorten te selecteren en voorkom je dat spreekuren worden ingepland bij bedrijfsartsen waar het niet voor bedoelt is.

Inrichting

Aanzetten plugin

Stuur een mail naar xpertdesk@othersideatwork.nl met de vraag om de plugin aan te zetten met betrekking tot beschikbaarheidsprofielen.

Richt de profielen in

Ga naar beschikbaarheidsprofielen beheer.

Klik op nieuw profiel toevoegen en stel het gewenste profiel in.

Werking

Maak een beschikbaarheid aan in de agenda:

Selecteer het juiste profiel:

Klik op opslaan en plan een afspraak in op de beschikbaarheid:

Het systeem geeft ook aan dat er limieten op de beschikbaarheid zijn ingesteld.