1. Registratie medewerker aantallen


In de map Functioneel Beheer staat dit rapport. Hier worden werkgevernamen, debiteurennummers, peiling van aantal medewerkers zoals aangegeven in CMM en de peildatum van dit aantal getoond. Hiermee kunnen boekhouders gemakkelijk werknemersschattingen koppelen aan debiteuren in hun administratie. Ook is direct overzichtelijk welke inschattingen verouderd zijn.


Alleen mappen/werkgevers waarvoor de gebruiker is geautoriseerd, kunnen worden geselecteerd. Alleen informatie over de werkgevers waarvoor de gebruiker is geautoriseerd wordt getoond.2. GebruikersMetSSO_ID


In de map Autorisatie-instellingen staat dit rapport. Het rapport was voorheen alleen bruikbaar voor superbeheerders, maar nu kunnen alle gebruikers het rapport opvragen en krijgen ze de gebruikers te zien waar zij autorisatie voor hebben. 

De huidige autorisatiecheck waarbij werd gekeken of de gebruiker een superbeheerder was is omgebouwd naar de standaard autorisatiestructuur. Hierdoor krijgt iedere gebruiker resultaat uit het rapport, gelimiteerd naar hun autorisaties.3. Overzicht datastreams

In de map Overige rapportages is onlangs het nieuwe rapport ‘Overzicht Datastreams’ uitgeleverd. Aan het overzicht zijn kolommen toegevoegd die aangeven of een datastreamkolom staat ingesteld voor afname. Per configuratie wordt een leeg veld of een veld met het woord “Ja” getoond wanneer deze datastreamkolom niet of wel is ingesteld in die configuratie.

Daarnaast wordt, als een configuratie met datastreams is ingesteld, op de tweede pagina van het rapport een tabel getoond met welke datastreams zijn ingesteld in welke configuratie.