In de XpertSuite is het mogelijk om de agenda te koppelen met je persoonlijke agenda in Outlook. Volg daarvoor het onderstaande stappenplan:

INHOUDSOPGAVE

'LET OP: onderstaand stappenplan is alleen van toepassing bij het koppelen met een eigen exchange-server. Voor koppelingen met Office365 klik hier

Acties uit te voeren in Outlook

1. Start Outlook.

3. Klik met de rechtermuisknop op je eigen agenda (Agenda of Calender). Deze staat over het algemeen bovenaan in de lijst onder “Mijn agenda’s”. Achter Agenda of Calender staat over het algemeen ook je eigen mailadres.

4. Klik op “Eigenschappen”.

5. Een nieuw eigenschappen scherm is nu in beeld verschenen. Ga hierin naar het tabblad “Machtigingen”.

6. Klik op de knop “Toevoegen”.

7. Je ziet nu de interne adreslijst van Outlook. In het geval van Exchange kun je bovenin de naam van de gebruiker invullen die staat ingevuld bij de externe mailkoppeling. Deze gebruiker wordt nu als                 zoekresultaat getoond. Kies deze gebruiker en klik onderaan het scherm op “Toevoegen”. Klik hierna op “OK”.

Deze gebruiker vind je via beheer > koppelvlakken > Externe E-mailkoppeling:

8. Je bent nu weer in het scherm met machtigingen. Zorg dat de zojuist toegevoegde gebruiker is geselecteerd en kies bij          “Machtigingsniveau” voor “Publicerend auteur”. Klik hierna onderaan op “OK”.

Acties uit te voeren in Xpert Suite voor de Outlook agenda

2. Kies het tabblad Email & Agenda

3. Scroll naar beneden naar Agenda Synchroniseren

Vink  het vakje aan

En kies Anders

Controleer  het gekoppelde e-mailadres en sla op.

Klik op F5 om de pagina te vernieuwen.

Negeer de melding

NB: het kan een aantal uren duren voordat de agenda’s volledig zijn gesynchroniseerd!!