Je kan in het koppelingen account per (import- of export)koppeling een schedule instellen waarop deze koppeling moet werken om gegevens binnen te halen of te versturen

Dit kan door op + Schedule Toevoegen te klikken, waarna je in onderstaand scherm een dag en tijdstip kan toevoegen.

Na het toevoegen van een nieuw schedule aan een import- of exportkoppeling wordt een overzicht getoond wat gesorteerd is op tijdstip.

Let op!

In het geval van een import of export o.b.v. complete verwerking (d.w.z. dat per keer de complete set aan data opgehaald of verzonden wordt) is het dringende verzoek om een schedule maximaal 3 keer per dag in te richten.