Je kan in het koppelingen account per (import- of export)koppeling een schedule instellen waarop deze koppeling moet werken om gegevens binnen te halen of te versturen

Dit kan door op + Schedule Toevoegen te klikken, waarna je in onderstaand scherm een dag en tijdstip kan toevoegen.

Na het toevoegen van een nieuw schedule aan een import- of exportkoppeling wordt een overzicht getoond wat gesorteerd is op tijdstip.