Binnen label beheer kun je nieuwe labels toevoegen en/of verwijderen. Hiervoor moet een gebruiker wel geautoriseerd zijn. Het autoriseren van gebruikers voor labelbeheer is te vinden in Beheer > Gebruikers > [Gebruiker/gebruikersgroep selecteren] > Autorisaties > Customisatie > Beheer feature autorsaties voor Customisatie.

Binnen het Label beheer kunnen nieuwe labels worden aangemaakt of bestaande labels worden beheerd.

Zo kun je instellen of het label actief is en welke huisstijlen gebruikt moeten worden voor de weergave van de XpertSuite zelf en voor emails en documenten. De eerste 2 moeten door Otherside worden geconfigureerd.

Verder kun je een werkgevergroep koppelen en de toegestane dienstverleningen beperken.


Het is daarnaast mogelijk om bij ‘labels’ in te stellen dat werkgevers die een dergelijk label krijgen toegewezen ook automatisch in 1 of meerdere werkgevergroepen geplaatst moeten worden. Dat scheelt invoerwerk voor beheerders van nieuwe klanten. Het instellen van de standaard werkgevergroepen kan binnen labelbeheer eenvoudig worden ingesteld.

 

Wanneer vervolgens een werkgever aan een label wordt gekoppeld, zal de applicatie automatisch voorstellen om de werkgever ook aan de ingestelde groepen te koppelen.

 

Bij het wisselen van label wordt tevens gevraagd of de werkgever ook uit eventuele werkgevergroepen moet worden gehaald die hoorden bij het vorige label.