Op basis van documentcategorie wordt bepaald waar de documenten worden getoond in het trajectendossier.

Als een document niet gekoppeld is aan een categorie dan wordt deze niet getoond.

Hieronder ter illustratie de categorie verzuimXpert documenten

In klassiek beheer kunnen we de categorieën toevoegen en documenten koppelen aan een bepaalde categorie.

1. Klik met rechtermuis op documenten

2. Klik op bewerken

3. We zien dan onderstaand scherm waarbij documenten te selecteren zijn

4. Na het aan/uit zetten van de documenten onderaan de pagina

Kanttekening: een aantal categorieën zijn niet aan te passen. Deze zitten in de applicatie.