Je kunt de Xpert Suite ook koppelen met Oracle. Dit kunnen wij voor je doen, maar je kunt het ook zelf via XS Connect. Zie in de onderstaande tabel welke gegevensstromen we allemaal kunnen koppelen. En of je dit zelf kunt via XS Connect.

Extra informatie:
Deze koppeling is gebaseerd op een geautomatiseerde SFTP-batch waarbij aan de Oracle-zijde de query en distributie geregeld dient te worden. Xpert Suite stelt een SFTP account beschikbaar waarop Oracle structureel de bestanden kan neerzetten.  Voor meer informatie over hoe je deze koppeling configureert, kijk dan bij de documentatie over de 'Standaard XS Connect Imports'.

Salarisgegevens

Bij Standaard XS Connect Imports is het mogelijk om salarisgegevens bij het dienstverband te importeren. Per dienstverband kan er een salariswaarde worden meegegeven in een aanvullende kolom in het aangeleverde bestand. Afhankelijk van wat het HR systeem kan ontsluiten, kan hierbij gekozen worden tussen het verwerken van Bruto Maandloon, Bruto 4 wekenloon of SV Loon.

Specificaties

Oracle - Peoplesoft (HR > XS)
Protocol: Query

Oracle - EBS (HR > XS)
Protocol: Query