Je kunt de Xpert Suite ook koppelen met Exact. Dit kunnen wij voor je doen, maar een aantal koppelingen kun je ook zelf leggen via XS Connect. Zie in de onderstaande tabel welke gegevensstromen we allemaal kunnen koppelen. En of je dit zelf kunt via XS Connect. Naast het koppelen van HR systeem Synergy, zijn er ook mogelijkheden om te koppelen met facturatiepakketten van Exact (Globe en Online).Het aansluiten van een facturatiekoppeling betreft meer voorbereidingswerk in de inrichting van beide systemen. Is het wens naar? Neem contact op met je CSM'er.

Extra informatie
Deze koppeling is gebaseerd op een geautomatiseerde SFTP-batch waarbij aan de Exact-zijde de query en distributie geregeld dient te worden. Xpert Suite stelt een SFTP account beschikbaar waarop de bestanden geplaatst dienen te worden. Voor meer informatie over hoe je deze koppeling configureert, kijk dan bij de documentatie over de 'Standaard XS Connect Imports'.


Salarisgegevens

Bij Standaard XS Connect Imports is het mogelijk om salarisgegevens bij het dienstverband te importeren. Per dienstverband kan er een salariswaarde worden meegegeven in een aanvullende kolom in het aangeleverde bestand. Afhankelijk van wat het HR systeem kan ontsluiten, kan hierbij gekozen worden tussen het verwerken van Bruto Maandloon, Bruto 4 wekenloon of SV Loon.


Koppelsleutel


Specificaties

Exact - Synergy
Protocol: Query