Je kunt de Xpert Suite ook koppelen met Emergo. Dit kunnen wij voor je doen, maar een aantal koppelingen kun je ook zelf leggen via XS Connect. Zie in de onderstaande tabel welke gegevensstromen we allemaal kunnen koppelen. En of je dit zelf kunt via XS Connect.

Extra informatie
Bij de standaard SIVI koppelingen bij Emergo Systems wordt alleen het verzuimbericht gestuurd. Dit houdt in dat alleen de medewerkers in de Xpert Suite komen te staan die een verzuimmelding hebben. Dit houdt ook in dat medewerkers die ziek zijn geweest en later uit dienst treden, in de Xpert Suite niet via de koppeling uit dienst worden gemeld. Is het gewenst om de volledige medewerkerpopulatie in de Xpert Suite te hebben in verband met het maken van statistieken en goede registratie van uit dienst meldingen? Dan is dit ook mogelijk. Dit dient de klant wel expliciet aan te vragen bij Emergo. Dit wordt door  Hou bij deze optie wel rekening met het activeren van de datakluis. 


Salarisgegevens

Via deze SIVI import worden er geen salarisgegevens geregistreerd bij de medewerker. 


Specificaties

Emergo Systems - Compas Maetis Ardy
Protocol: MaetisArdyn

Opmerking: Deze type koppeling wordt door Emergo bij voorkeur niet meer aangelegd. De voorkeur gaat naar het implementeren van een SIVI koppeling. Emergo Systems - Compas Sivi (HR > XS)
Protocol: SIVI

Emergo Systems - Compas Sivi (XS > HR)
Protocol: SIVI