Als wijze van bestandsoverdracht is het mogelijk om te kiezen voor Mailbox uitlezen (Imap). Hiermee kan een mailbox worden uitgelezen zodat de bijlage van een ongelezen e-mail automatisch gedownload en verwerkt wordt.

Benodigheden

UrlVul hier de naam van de server in
Poort
Bij IMAP (SSL/TLS) wordt standaard poort 993 gebruikt
GebruikersnaamGebruikersnaam
WachtwoordHet bijbehorende wachtwoord

Bij het instellen van de importconfiguratie is het mogelijk om te filteren op de afzender van de e-mail.

Een e-mail wordt alleen uitgelezen als deze de status ongelezen heeft.

Een e-mail wordt verwijderd bij het succesvol uitlezen.

Een e-mail wordt alleen opgehaald als er slechts één bijlage toegevoegd is.