Het is mogelijk om een afgesloten traject te heropenen. Dit kan tot 30 dagen na het afsluiten van het traject. Als de 30 dagen verstreken zijn, is de optie niet meer zichtbaar.

Wanneer er al een nieuw ziektetraject in het systeem staat, kan je slechts het deelherstel binnen het oude traject aanpassen.

Nb. Als superbeheerder is het mogelijk om dit langer dan 30 dagen terug te doen.

Stap 1. Open op het dossier het Acties menu en kies voor Trajectmutaties

Stap 2. Kies vervolgens voor de optie Beëindigen ziektetraject annuleren en druk op de blauwe knop Ziektetraject heropenen.