Als superbeheerder heb je de mogelijkheid om zelf in het beheer een superbeheerder account aan te maken. Ga hiervoor naar het beheer. Klik links op Gebruikers en daarna op Gebruikersbeheer.

Als je op de gebruikersgroep 'Superbeheerders' gaat staan komen er drie puntjes te staan. Wanneer je daar op klikt komt de optie 'Gebruiker toevoegen tevoorschijn'. Klik hierop, daarna kan je een gebruikersaccount aanmaken voor de nieuwe superbeheerder.

Het is ook mogelijk een bestaand gebruikersaccount om te zetten naar een superbeheerderaccount, dit kan alleen niet door een gebruiker gedaan worden. Neem hiervoor contact op met de Xpert Desk.