Wat is de medische kaart?

Binnen het trajectendossier is een apart overzichtsdocument beschikbaar waarin alle medisch gekenmerkte documenten en formuliervelden in verzameld worden; de Medische kaart.

Waar vind je de medische kaart?

De medische kaart is in het medewerkersdossier op de volgende plaatst binnen de Xpert Suite terug te vinden:

Welke mogelijkheden heb je in de medische kaart?

Binnen de medische kaart heb je een filtermogelijkheid, waardoor je per traject of van alle trajecten gezamenlijk medische gegevens kan raadplegen. Daarnaast kun je via de knop ‘notitie’ een notitie toevoegen aan de medische kaart en kun je via de knop ‘Downloaden’ de medische kaart downloaden.

De medische kaart is alleen zichtbaar voor gebruikers die medische gekenmerkt zijn en geautoriseerd zijn voor het overzichtsdocument medische kaart.