Er zijn 2 soorten Actielinks: Actielinks op de hoofdpagina (acties) met een zoekfunctionaliteit en Actielinks binnen een dossier zonder zoekfunctionaliteit. Het aanmaken van deze 2 Actielinks zijn hetzelfde.

Stap 1: Open de beheer pagina via Beheer in het hoofdmenu. Klik op Applicatie instellingen en selecteer het item Portal beheer. Selecteer het Actielinks tabblad.

Stap 2: Om een bestaande Actielink te bewerken selecteer in de linker balk een actielink om te bewerken. Om een nieuwe actielink toe te voegen, klik op de knop + Nieuwe actielink toevoegen

Stap 3: Selecteer door middel van het uitklapscherm achter Doelbestemming de actielink.

Stap 4: Stel de actielink in, denk hierbij aan weergave naam, beheernaam en de juiste doelbestemming. Klik op de knop Opslaan om de wijzigingen in de actielink op te slaan.