In de XpertSuite is het reeds mogelijk om debiteurnummers in te voeren in de werkgever- en verzekeraargegevens voor de facturatie. Daarnaast kan reeds een afwijkende factuurdebiteur ingevuld worden op specifieke contracten van een werkgever.

Bij invoer van een debiteurnummer in de werkgever- of verzekeraarsgegevens wordt gecontroleerd of het debiteurnummer reeds in gebruik is bij andere werkgevers of verzekeraars in de klantomgeving. Indien het debiteurnummer reeds voorkomt wordt de opslag niet toegestaan. Een afwijkende factuurdebiteur hoeft daarentegen niet uniek te zijn in de klantomgeving.

Indien in de klantomgeving reeds niet-unieke debiteurnummers voorkomen staat de klantplugin die de invoer van dubbele debiteurnummers toestaat standaard uit. Mocht u uniciteit wel willen afdwingen, dan kunt u dit aanvragen bij Support.

 

Het is mogelijk om de XpertSuite te gebruiken als bron van de debiteurnummers. De functionaliteit is toegevoegd waarmee debiteurnummers automatisch toegekend worden bij het registreren van nieuwe werkgevers en verzekeraars in de XpertSuite. Indien de klantplugin wordt ingeschakeld worden de debiteurnummers automatisch gegenereerd en beheerd door de XpertSuite. De klantplugin is standaard uitgeschakeld. Mocht u interesse hebben in automatisch gegenereerde deiteurnummers in de Xpert Suite, dan kunt u dit aanvragen bij Support.