Nieuwe werkgevers kunnen worden toegevoegd onder de Organisatiestructuur.

Stap 1: Open de beheer pagina via Beheer in het hoofdmenu.

Stap 2: Klik in het linker menu op Organisatie en vervolgens op Werkgever toevoegen.

Stap 3: Vul alle gegevens in (verplichte velden worden aangegeven met *) en klik op Opslaan. De werkgever is toegevoegd.

Wanneer je een veld niet goed gevuld hebt, bijvoorbeeld een verkeerd format voor de postcode, dan zal het veld rood gemarkeerd worden. Typfouten in bijvoorbeeld de straat- of plaatsnaam worden niet door het systeem herkend.

Het kan zijn dat wanneer er bepaalde schermen niet gevuld zijn, het ook niet opgeslagen kan worden.