Stap 1: Klik in het overzicht van de werknemer op Acties en kies voor Ziek melden.

Stap 2: Wil je de startdatum wijzigen, dan selecteer je U wilt de ziekteverzuimgegevens wijzigen en wijzigt daarna de 1e ziektedag.

Stap 3: Wil je de startdatum van een deeltraject of verzuimpercentage wijzigen? Klik dan op Acties in het overzicht en kies voor Correcties.

Stap 4: Kies vervolgens voor U wilt het verloop van Ziekte .. wijzigen en pas de startdatum en/of het verzuimpercentage aan.