Stap 1. Log in bij Xpert Suite (XS), ga linksonder naar Beheer

Stap 2. Het nieuwe scherm “Xpert Suite Beheer” opent.

Stap 3. Klik in het linker menu op Gebruikers.

Klik vervolgens op Gebruikersbeheer.

Stap 4. Klik op de naam van de betreffende gebruiker of gebruikersgroep.

Zoek de betreffende gebruiker of gebruikersgroep in het menu waarvan je de autorisaties wil zien/wijzigen en klik op de naam.

Stap 5. Kies bovenin de optie Autorisaties.

Stap 6. Klik op Dossiertoegang beheren.

Hier kun je instellen of je de dossiertoegang voor de gebruiker of gebruikersgroep wil laten bepalen via de organisatiestructuurboom of via werkgevergroepen.

Indien je kiest voor “Dossiertoegang wordt bepaald via de organisatiestructuurboom” verschijnt de organisatiestructuur waarbij je de werkgevers(groepen)/werknemers kunt aanvinken waarvan deze gebruiker dossiers mag zien.

Indien je kiest voor “Dossiertoegang wordt bepaald via werkgevergroepen”, verschijnen de beschikbare werkgevergroepen waarbij je de werkgevers(groepen) kunt aanvinken waarvan deze gebruiker dossiers mag zien.