DocumentUploaden

Een gebruiker kan een document uploaden via een actielink. In die actielink moet de gebruiker dan zelf bepalen welk kenmerk (submap) het document krijgt en onder welk traject het document moet vallen.

Deze actielink is op twee manieren te specificeren zodat de kans op fouten kleiner wordt.

• Je kunt instellen of een gebruiker kan kiezen of het traject trajectonafhankelijk te maken
  • Je kunt (niet verplicht) een standaard kenmerk instellen. Deze is daarna niet te wijzigen waardoor de gebruiker geen verkeerd kenmerk kan kiezen.

In Beheer > Applicatieinstellingen > Portalbeheer > Actielinks zie je dat bij de actielink ‘DocumentUploaden’ velden staan waarmee bovengenoemde mogelijk is.

Afbeelding met tekst, schermopname, software, Computerpictogram

Automatisch gegenereerde beschrijving

Het ID van documentkenmerk is vrijwel altijd 1. Zie dit artikel om te zien hoe je het id kunt opzoeken. Wanneer documentkenmerken/submappen naar het nieuwe beheer gaan, is het wel inzichtelijk welk ID hoort bij welk kenmerk. Tot die tijd kan het nagevraagd worden bij de Xpert Desk. Zij kunnen dit bekijken in de database (DocumentAttribuutWaardes).

In de applicatie ziet het er dan als volgt uit:

Afbeelding met tekst, software, Computerpictogram, Webpagina