In het werknemersdossier is het mogelijk om inzicht te krijgen in welke gebruikers en -groepen geautoriseerd zijn voor het dossier.

Om deze functionaliteit te kunnen krijgen zal er eerst een plugin geactiveerd moeten worden. Het betreft hier de plugin 'Autorisatie overzicht van werknemer' en kan via de Xpert desk aangevraagd worden.

Na de activatie van de plugin verschijnt er in het werknemersdossier, in het tabblad Dossierautorisatie de knop 'Overzicht geautoriseerde gebruikers'.

Het overzicht toont de geautoriseerde gebruikers en -groepen voor dit dossier.