Introductie

XS Forms is een aparte module die afgenomen kan worden.

Met deze module is het mogelijk om meertalige vragenlijsten gebruikersvriendelijk te beheren en te versturen (via persoonlijke email/sms). Deze vragenlijsten kunnen ingevuld worden zonder in te loggen en de resultaten zijn in te zien in het bijbehorende dossier en kunnen gebruikt worden in documenten. Ook kunnen triggers met taken worden ingesteld op basis van antwoorden in een vragenlijst. Zo kan adequaat actie worden ondernomen.

Als deze module nog niet beschikbaar is en je hier interesse in hebt neem dan contact op met je CSM.

Inrichting

Voor de inrichting zijn de volgende stappen nodig:

1. Laat de benodigde klantplugins aanzetten.
  2. Vragenlijst toevoegen + publiceren: https://support.othersideatwork.nl/support/solutions/articles/76000048594-algemeen
  3. Optioneel: Velden en Documenten toevoegen. Als de data van de vragenlijst gebruikt moet worden in documenten of schermen is het nodig hier formuliervelden voor aan te maken. Let op! deze moeten ook gemapped worden in het spreekuur!
    1. Velden toevoegen: https://support.othersideatwork.nl/support/solutions/articles/76000036595-data-en-formuliervelden
    2. Document(en) toevoegen: https://support.othersideatwork.nl/support/solutions/articles/76000036546-documentsjablonen
  4. Spreekuur toevoegen: https://support.othersideatwork.nl/support/solutions/articles/76000049830-spreekuursoort-aanmaken
  5. Berichtsjabloon toevoegen: https://support.othersideatwork.nl/support/solutions/articles/76000060928-e-mailsjablonen-via-bericht-sjablonen-beheer-
    1. Let op! Kies hier voor het doel "traject taak"
  6. Taak toevoegen: https://support.othersideatwork.nl/support/solutions/articles/76000054982-taakbibliotheken-taken-aanmaken
    1. Ga bij de taak naar het kopje Uitvoering en klik op bewerken. Kies een verslagleggingsplan, zet het vinkje 'publiek beschikbaar' en klik op opslaan.
    2. Ga bij de taak naar het kopje Gebeurtenis & Escalatie en klik op toevoegen, geef de gebeurtenis een naam een aantal dagen en klik op opslaan.
    3. Ga bij de gebeurtenis naar het kopje Acties, klik op bewerken en kies bij bericht versturen het aangemaakte Berichtsjabloon van stap 5.