Wat gaan we doen?

Het persoonsdossier komt te vervallen. De documenten die op dit tabblad te vinden zijn zullen automatisch overgezet worden naar de tab 'Trajectendossier'.

Bij deze overzetting zullen de huidige mapjes worden overgezet naar documentkenmerken. Ook zullen autorisaties die zijn ingericht automatisch worden overgezet.

Welke voordelen zijn er?

• Alle documenten komen op 1 plek te staan.
  • Alle functionaliteiten van het Trajectendossier zijn beschikbaar.
  • Met de overstap naar het vernieuwde dossier zal het trajectendossier flink verbetert worden.

Waar moet ik op letten?

De documenten staan op een andere plek. Ook is het in de nieuwe situatie niet meer mogelijk dat een gebruiker zelfstandig mapjes aanmaakt.

Welke stappen moet ik nemen?

Als je (nog) gebruikt maakt van het persoonsdossier zullen wij contact met je opnemen om de situatie kort door te spreken. Daarna moeten jullie gebruikers geïnformeerd worden over een andere manier van werken.