Wat gaan we doen?

Er wordt een nieuwe internationale wizard(planningsassistent) gebouwd naast bestaande. We gaan gefaseerd overstappen.

In de eerste fase (vanaf 8.24) zal de oude wizard naast de nieuwe wizard(planningsassistent) komen te staan. Tijdens deze fase kun je als gebruiker zelf kiezen welke van de 2 knoppen je gebruikt. Het is mogelijk om via xpertdesk@othersideatwork.nl de oude knop uit te laten zetten.

Vanaf versie 8.32 (19-09-2024) werkt de oude actielink niet meer en zal de oude knop niet meer beschikbaar zijn.

Vanaf versie 8.36 (21-11-2024) is de oude code opgeschoond.

Welke voordelen zijn er?

• Bevorderd efficiënt plannen
  • Betere performance omdat we logica in de code hergebruiken
  • In de nieuwe opzet is direct rekening gehouden met vertaalbaarheid
  • Er zijn verbeteringen doorgevoerd in de autorisaties

Waar moet ik op letten?

In de eerste fase zijn we nog bezig met het verbeteren van de nieuwe wizard (planningsassistent). Hierdoor kan het zijn dat er functionaliteiten gemist worden. Kijk daarom goed of je zaken mist voordat je de oude laat uitzetten.

Welke stappen moet ik nemen?

Als er actielinks zijn in de applicatie die gebruik maken van de oude wizard moeten deze omgezet worden naar de nieuwe wizard (planningsassistent)