WeSeeDo heeft de mogelijkheid toegevoegd voor een personalisatie user. Hiermee kan je zelf een logo en de wachtkamer aanpassen. Zie voor meer informatie de bijgevoegde handleiding en dit webinar van WeSeeDo:


 


Dit type account kost 1 SDE per personalisatie account en kun je aanvragen via: xpertdesk@othersideatwork.nl. Noem in de aanvraag de naam en het emailadres van de gebruiker voor het personalisatie account. 

En geef direct een akkoord om 1 SDE in rekening te brengen. 


Bij de personalisatie zijn de volgende aandachtspunten:


  • Het emailadres mag nog niet bestaan binnen WeSeeDo. M.a.w. Er mag nog geen WeSeeDo account bestaan op het e-mailadres. 
  • De uitnodiging e-mails worden vanuit XS verstuurd en kunnen daar aangepast worden. Het aanpassen van de e-mails in WeSeeDo zal daarom geen invloed hebben op de uitnodiging mails die verstuurd worden.  
  • De 'Feedback Formulieren' zijn bruikbaar, maar de resultaten zijn alleen zichtbaar/bruikbaar binnen de website van WeSeeDo. Deze zullen niet naar XS gestuurd worden. Voor feedback over gesprekken raden we aan de vragenlijsten van XS te gebruiken. Hiermee zijn de resultaten zichtbaar in XS en kan je deze gebruiken in de applicatie zodat er direct taken of acties uitgezet kunnen worden.