Aanmaken standaard berichtsjabloon:

Stap 1: Ga naar ‘Applicatieinstellingen’ > ‘Standaard berichten beheer’

Stap 2: klik op 'nieuw standaard bericht'

Stap 3: Maak een nieuw standaard bericht en sla op.

Autoriseren standaard berichtsjablonen:

Stap 1: Ga naar ‘Gebruikers’ > ‘gebruikersbeheer’ of 'rollenbeheer'

Stap 2: Als je het instelt via 'gebruikersbeheer', navigeer dan naar de desbetreffende gebruikersgroep of gebruiker. Klik daarna op 'Autorisaties' en kies vervolgens voor de autorisaties voor 'Dialogen'.

Stap 3: Hier kan je kan aangeven of een gebruiker nieuwe standaard berichten mag toevoegen in beheer, en of een gebruiker leesrechten heeft op deze standaard berichten.