Wat gaan we doen?

Het oude spreekuurafhandelingsscherm wordt met slowtrack 8.24 (16-05-2024) voor alle klanten automatisch omgezet naar de nieuwe variant.

Het vernieuwde spreekurenscherm heeft een nieuwe versie met meer mogelijkheden. Dit scherm wordt gebruikt in het dossier met de actieknop ‘rapportage toevoegen’ en bij het afhandelen van een gepland spreekuur. Het oude scherm wat een soort wizard met stappen volgt wordt binnenkort uitgefaseerd.

Welke voordelen zijn er?

• Verslagen hoeven niet in een vaste volgorde uitgevoerd te worden
  • Er kunnen meerdere verslagen naast elkaar geopend worden
  • Extra verslagformats zijn gemakkelijk vast te leggen en in te vullen
  • De split screen weergave is verbeterd.
  • De inhoud van het split screen en bijbehorende acties zijn per gebruiker of gebruikersgroep in te richten.
  • Dynamische vragenlijsten kunnen in de toekomst gebruikt worden als spreekuurformat.
  • Het scherm is beter ingedeeld.

Waar moet ik op letten?

Het nieuwe scherm heeft een andere werkwijze, knoppen zitten op een andere plek en het toevoegen van acties, documenten en terugkoppeling gaat iets anders. Gebruikers zullen hier mogelijk vragen over hebben als ze geen introductie of toelichting krijgen.

Welke stappen moet ik nemen?

1. Ga naar beheer > gebruikers > gebruikersbeheer
  2. Kies een gebruiker of een groep
  3. Ga naar autorisaties >Beheer feature autorisaties voor Agenda
  4. Vink 'Maakt gebruik van het nieuwe spreekuurscherm' aan.

Let op! vanaf versie 8.24 (16-05-2024) komt deze wijziging automatisch mee met de release.