De XS Verzuim app is live en beschikbaar in de appstores van IOS en Android

Met deze app kun je de volgende zaken makkelijk regelen:

• Verzuim melden
  • Beter melden
  • Inzage/raadpleging van lopend verzuim

Hou in het gebruik rekening met het volgende:

• De app werkt alleen op productie
  • De gebruiker moet verzuim meld- en inzagerechten hebben,
  • De datakluis wordt nog niet ondersteund. De app kan dus niet gebruikt worden als je de datakluis gebruikt.
  • De app maakt geen gebruik van de SSO-provider. SSO-gebruikers moeten hierdoor ook handmatig of via een koppeling in XS worden uitgeschakeld.

Let op! Als jouw organisatie gebruik maakt van SSO en geen koppeling heeft voor het inactief zetten van medewerkers dan moeten uit dienst getreden medewerkers ook handmatig gedeactiveerd worden in de Xpert Suite. Dit kan procedureel of met een gebruikerskoppeling geborgd worden.

Afbeelding met tekst