Via klassiek beheer kan je een gebruiker verplaatsen binnen de organisatie structuur. In dit artikel vindt je een stappenplan hoe je dit kan uitvoeren

Stap 1: Zoek de gebruiker op in klassiek beheer, onder de organisatiestructuur.

Klik met de rechtermuisknop op de gebruiker en kies voor 'Gebruiker/Beheerder verplaatsen'.

Stap 2: Geef aan naar welke groep de gebruiker verplaatst moet worden

Stap 3: Kies welke instellingen wenselijk zijn met betrekking tot de autorisaties.

• Ja, ook gebruikersautorisatie-instellingen overnemen --> Hier kun je aanvinken welke autorisaties wenselijk zijn om over te nemen.

• Let op: autoriseer je gebruikers nooit voor meer dan ze nodig hebben voor het vervullen van hun rol.

• Nee, gebruikersautorisaties (nog) gelijk houden --> De gebruiker krijgt niet de autorisaties van de groep waarnaar deze verplaatst wordt, maar behoud zijn huidige autorisatie instellingen.