Binnen de Xpert Suite heb je de mogelijkheid om een tussenpersoon vast te leggen op een polis. In dit artikel wordt uitgelegd hoe je zelf een tussenpersoon kunt toevoegen in het beheer en hoe je deze daarna kan toevoegen aan een polis.

Toevoegen tussenpersoon

Stap 1: ga via relatiebeheer naar tussenpersonen

Stap 2: Klik op 'Tussenpersoon toevoegen', vul de gegevens in en klik op opslaan

Tussenpersoon aan polis toevoegen

Stap 1: Selecteer een werkgever, klik op verzekeringen en selecteer een polis. Kies daarna de tussenpersoon.