Internet Explorer 11 (IE11) wordt niet meer actief door Microsoft ondersteund. Hierdoor is deze browser niet langer beschikbaar. Binnen Xpert Suite zijn er nog aantal beheerfunctionaliteiten die alleen werken binnen IE11. Wat nu?

Microsoft ondersteunt met Internet Explorer (IE)-Modus software die IE componenten gebruiken. Het blijft hiermee mogelijk om volledig ondersteund en veilig met Xpert Suite te werken. Deze modus wordt tot eind 2029 volledig ondersteund door Microsoft, en voor ondersteunde besturingssystemen zal Internet Explorer 11 beveiligingsupdates en technische ondersteuning blijven ontvangen.

Let op: je moet hiervoor de IE modus in Edge configureren. Zie hiervoor What is Internet Explorer Mode? | Microsoft Docs.

Voor vrijwel alle gebruikers van Xpert Suite geldt dat zij IE modus niet nodig hebben. Enkel een aantal specifieke functionaliteiten voor de functioneel beheerders vereisen nog IE modus.

De volgende onderdelen zijn bijna overgezet of zullen binnenkort worden overgezet:

VolgordeOnderwerpStatus
1OrganisatiestructuurDone
2
TaakbeheerAfronding
3ContractmanagementAfronding
4ProtocolbeheerAfronding
5GebruikersbeheerGestart
6Schermen & DocumentenGestart
7RestpuntenStarten na #6

Wat is het beleid van Otherside at Work?

Alle beheeronderdelen van de Xpert Suite worden volledig browser onafhankelijk. De afgelopen periode zijn een groot aantal beheeronderdelen overgezet en in iedere nieuwe release van de Xpert Suite zijn weer meer functionaliteiten browser onafhankelijk gemaakt. Raadpleeg hiervoor de releasenotes. Het doel is om alle beheeronderdelen zo snel mogelijk over te zetten.

Klik hier om te lezen hoe je de IE-modus kan gebruiken.