Wij zien deze foutmelding regelmatig voorbij komen met de vraag bij welke autorisatie het fout gaat. In dit geval gaat het over de arts of behandelaar waar het spreekuur ingepland wordt. Deze is niet geautoriseerd voor het (werknemers)dossier waar de afspraak voor ingepland wordt.

Controleer hiervoor de autorisaties op de dossiertoegang van de gebruiker. Ga hiervoor in beheer naar het gebruikersbeheer naar 'Dossiertoegang beheren'

Kijk voor meer informatie over gebruikersautorisaties in het volgende artikel.

Autorisaties gebruikers