Je kunt de Xpert Suite ook koppelen met Visma|Raet. Dit kunnen wij voor je doen, maar je kunt het ook zelf via ons koppelplatform. Zie in de onderstaande tabel welke gegevensstromen we allemaal kunnen koppelen. En of je dit zelf kunt via ons koppelplatform.

Extra informatie
Kosten voor de basis integratie via RAET | MarketPlace zijn additioneel en worden doorbelast aan Opdrachtgever conform de tarieven van Visma Raet. De kosten voor wekelijkse of dagelijkse synchronisatie zijn respectievelijk € 300 of € 600 per jaar (huidige tarieven). Bij een volledige integratie gelden tarieven op aanvraag. Voor de informatiestroom documenten (D) gelden daarnaast aanvullende voorwaarden vanuit RAET.

Specificaties

Visma RAET - HR Core Public (HR > XS)
Protocol: API

Visma RAET - HR Core Public (XS > HR)
Protocol: API

Visma RAET - HR Core Public (HR > XS)
Protocol: API
*
Documentenkoppeling dient aangevraagd te worden via uw Arbodienst. Informeer bij VismaRaet voor eventuele bijkomende kosten.

Visma RAET - HR Core Public (XS > HR)
Protocol: API
*
Documentenkoppeling dient aangevraagd te worden via uw Arbodienst. Informeer bij VismaRaet voor eventuele bijkomende kosten.

Visma RAET - HR Core Education (voorheen HRIS)
Protocol: EDI
*
Kosten voor de door Otherside at Work vanuit VismaRaet ontvangen EDI-berichten zijn additioneel en worden doorbelast aan opdrachtgever. (37 cent per EDI-bericht “Huidig tarief”).

Visma RAET - HR Core Business (voorheen HREasy)
Protocol: API (RAET MLM API)

Visma RAET - HR Core Business (voorheen HREasy)
Protocol: EDI
*
Documentenkoppeling dient aangevraagd te worden via uw Arbodienst. Informeer bij VismaRaet voor eventuele bijkomende kosten.

Visma RAET - Visma Talent Salaris
Protocol: SIVI