Je kunt de Xpert Suite ook koppelen met de HR Core-systemen of Visma Talent & Salaris van Visma. Dit kunnen wij voor je doen, maar je kunt het ook zelf via ons koppelplatform. Zie in de onderstaande tabel welke gegevensstromen we allemaal kunnen koppelen. En of je dit zelf kunt via ons koppelplatform.

Extra informatie
Kosten voor de basisintegratie via RAET | MarketPlace zijn additioneel en worden doorbelast aan Opdrachtgever conform de tarieven van Visma. De kosten voor wekelijkse of dagelijkse synchronisatie zijn respectievelijk € 300 of € 600 per jaar (huidige tarieven). Bij een volledige integratie gelden tarieven op aanvraag. Voor de informatiestroom documenten (D) gelden daarnaast aanvullende voorwaarden vanuit Visma.

Specificaties

Visma | Raet - HR Core Public (HR > XS)
Protocol: API

Visma | Raet - HR Core Public (XS > HR)
Protocol: API

Visma | Raet - HR Core Public (HR > XS)
Protocol: API
*
Documentenkoppeling dient aangevraagd te worden via uw Arbodienst. Informeer bij Visma | Raet voor eventuele bijkomende kosten.

Visma | Raet - HR Core Public (XS > HR)
Protocol: API
*
Documentenkoppeling dient aangevraagd te worden via uw Arbodienst. Informeer bij Visma | Raet voor eventuele bijkomende kosten.

Visma | Raet - HR Core Education (voorheen HRIS)
Protocol: EDI
*
Kosten voor de door Otherside at Work vanuit Visma | Raet ontvangen EDI-berichten zijn additioneel en worden doorbelast aan opdrachtgever. (37 cent per EDI-bericht “Huidig tarief”).

Visma | Youserve - HR Core Business (voorheen HREasy)
Protocol: API (RAET MLM API)

Visma | Youserve - HR Core Business (voorheen HREasy)
Protocol: EDI
*
Documentenkoppeling dient aangevraagd te worden via uw Arbodienst. Informeer bij Visma | Raet voor eventuele bijkomende kosten.

Visma | Raet - Visma Talent Salaris
Protocol: SIVI