In de Xpert Suite kan er een koppeling gerealiseerd worden met Planningsagenda. Planningsagenda is een tool waarin afspraken kunnen worden gepland en uitgevoerd. Met deze koppeling kan de afspraak worden vastgelegd in Planningsagenda en worden de afspraakgegevens inclusief terugkoppeling doorgestuurd naar de Xpert Suite. De Xpert suite stuurt op de medewerker en verzuimgegevens juist door naar Planningsagenda.

De integratie biedt mogelijkheid voor 2 soorten werkwijzen:

1. 1. Er wordt gepland in Planningsagenda door gebruikers die primair inloggen in de Xpert Suite. Alleen medewerkers waarvoor de ‘knop’ naar planningsagenda wordt gebruikt worden dan doorgezet naar Planningsagenda. Je begint de gebruikershandleiding gewoon bij stap 1.

1. 2. Alle verzuimmeldingen (van de ingestelde (groepen) werkgevers worden via de SIVI-standaard doorgestuurd naar Planningsagenda. Het plannen van afspraken kan dan rechtstreeks in Planningsagenda plaatsvinden. Stap 1 van onderstaande handleiding kan dan overgeslagen worden. Je start dan met het opzoeken van de werknemer in Planningsagenda. De rest van de werking van de integratie is dan hetzelfde (vanaf stap 2).

1. STAP 1: KLIK OP DE ACTIELINKS EN ZOEK DE MEDEWERKER OP

Dit kan via de 2 ingesteld actielinks.

Selecteer de medewerker en het traject en klik op ‘naar planningsagenda’

1. STAP 2: LEG DE AFSPRAAK VAST IN PLANNINGSAGENDA

Vervolgens word je door de koppeling doorgestuurd naar Planningsagenda. Vul hierin de afspraakgegevens in en klik op het blauwe agenda icoontje.

1. STAP 3: AFSPRAAK IS NU VASTGELEGD

De afspraak is nu vastgelegd en je ziet in Planningsagenda het volgende scherm:

Vervolgens kun je de afspraak ook in de Xpert Suite bekijken en is er een oproepbrief aangemaakt.

De afspraak wordt dus ingepland op de bedrijfsarts, wiens naam terugkomt als Provider in de Xpert Suite.

1. STAP 4: UITVOEREN VAN DE AFSPRAAK

Klik binnen Planningsagenda op een beschikbaar document sjabloon.

Pas het document aan en klik vervolgens op opslaan.

Het document is nu verstuurd naar de Xpert Suite en is terug te vinden onder de geïmporteerde documenten.