De knop  is in XS feitelijk het startscherm wat u ziet als u inlogt en als u deze knop aanklikt. In het volgende hoofdstuk behandelen we enkele zaken die u kunt terugvinden op het startscherm.

Wanneer u navigeert in XS is het belangrijk dat u alleen gebruik maakt van de knoppen in het XS-scherm. In de praktijk betekent dit dat de browser knoppen geen geldige acties geven (bijvoorbeeld de knop om terug te gaan in de browser).

In de meeste situaties krijgt u een Annuleren of Opslaan knop in XS te zien die u kunt gebruiken. U kunt ook op de knop klikken om terug te keren naar het startscherm of in het Dossier overzicht en het systeem waarschuwt u wanneer u mogelijk ingevoerde data kunt verliezen.

Startpagina

De startpagina van de Xpert Suite is flexibel en kan voor elke gebruikersgroep verschillend zijn. Dit komt natuurlijk doordat de rollen van gebruikers ook afwijken van elkaar. Een uitleg over de startpagina en het raadplegen van statistieken vanuit de startpagina, kun je vinden in deze video:

Zoekfunctie

Op de startpagina ziet u de zoekfunctie waarmee u de medewerkers kunt opzoeken. U kunt meer dan 10 verschillende zoektermen gebruiken (naam, geboortedatum, BSN en personeelsnummer). Vul de referentie in de grijze tekstbox in, klik op het zoekicoontje (vergrootglas) en selecteer de gewenste werknemer uit de lijst met resultaten.

Op de pagina 'Uitgebreid zoeken' kun je nog bepaalde gegevens combineren met werkgevernamen, afdelingsnamen, etc.

Takenlijst

Op de startpagina ziet u het overzicht met alle uit te voeren en toegewezen taken aan andere gebruikers. Wanneer u op een taak in deze lijst klikt opent de volledige lijst met uit te voeren taken. U kunt in deze volledige lijst ook filteren op bijvoorbeeld “Alle eigen lopende taken” of “Alle taken”.