Het is mogelijk om een export te e-mailen. Hiervoor dient in het klantaccount te worden gekozen voor Mailbox uitgaand. Zodra het klantaccount is aangemaakt dient er een export configuratie te worden aangemaakt.

Gegevensstroom

Geef hier een naam aan deze exportconfiguratie

Exportgroepen

Selecteer hier de gewenste exportgroep
ExportonderdelenSelecteer hier het gewenste onderdeel / de gewenste onderdelen
vanafDatum*Mogelijk om een vanafdatum te selecteren, dit is niet relevant bij alle exports
totDatum*Mogelijk om een totdatum te selecteren, dit is niet relevant bij alle exports
InclusiefMed*Mogelijk om de export inclusief medische gegevens te exporteren, dit is niet relevant bij alle exports
InclusiefNietMed
*Mogelijk om de export inclusief niet medische gegevens te exporteren, dit is niet relevant bij alle exports
AlleenLopendeTrajecten*Mogelijk om alleen lopende trajecten mee te nemen in de export, dit is niet relevant bij alle exports
ExtensiesDe export kan in verschillende formaten worden verstuurd;
- csv
- tst
- xlsx
- xml
OptiesSelecteer hier 'Mailbox Uitgaand'
ToEen verplicht veld. Zet hier het emailadres waar de export naartoe mag worden gemaild.
MailTemplateCodeVerplicht, vul hier de code van het mailtemplate. Maak deze eventueel aan bij beheer > applicatieinstellingen > Mailing > E-mail sjablonen.