Tips & Tricks voor gebruikers

• Gebruik bij voorkeur Chrome of Firefox bij het gebruik van een video-consult, géén Internet Explorer.
  • Zorg dat je de ‘cookies’ accepteert, wanneer je Webcamconsult voor het eerst opent.
  • Voor cliënten geldt: accepteer zowel de cookies als de privacyverklaring wanneer Webcamconsult voor het eerst wordt geopend.
  • Om een spreekuur te beëindigen, gebruik de rode knop rechtsonder in beeld. Dit werkt beter dan op het kruisje van het scherm klikken.