INHOUDSOPGAVE


Beheer


Na het inschakelen van de integratie met Webcamconsult of WeSeeDo door Otherside at Work moeten er een aantal onderdelen beheerd worden:

  • Planners, de gebruikers die de webconsult spreekuren mogen inplannen.
  • Uitvoerders, de gebruikers die webconsult spreekuren mogen uitvoeren.
  • Spreekuursoorten, de spreekuursoorten die als webconsult uitgevoerd mogen worden.
  • E-mailsjabloon, het e-mailsjabloon voor de uitnodiging voor een webconsult spreekuur.


Planners


In Klassiek beheer kunnen gebruikers geautoriseerd worden om spreekuren op afstand in te mogen plannen via Webcamconsult of WeSeeDo. Deze autorisatie is te vinden onder de agenda-autorisaties op de laatste pagina. Alleen superbeheerders mogen deze autorisatie toekennen. Deze autorisatie moet dus worden aangezet bij de planners van spreekuren (eigen planafdeling of klantgebruikers).

Uitvoerders


Uitvoerders activeren

Bij de gewenste gebruikers in gebruikersbeheer kan worden aangevinkt of zij gebruik mogen maken van een webconsult. Door het schuifje ‘aan’ te zetten wordt de gebruiker aangemeld bij de tool ‘Webcamconsult’ en wordt er een SSO-oplossing gerealiseerd tussen deze Xpert Suite gebruiker en die Webcamconsult- of WeSeeDo- gebruiker. Het aanzetten kan hierdoor even duren.

LET OP: een emailadres moet uniek zijn binnen Webcamconsult en WeSeeDo. Het aanzetten mislukt indien hetzelfde emailadres al in gebruik is in de applicatie. Verander dan het emailadres bij de gebruiker en zet opnieuw aan.
 

Uitvoerders deactiveren

Om een uitvoerder te deactiveren, zet je het schuifje uit in beheer.

LET OP: bij verwijdering van het gehele XS account wordt dit schuifje NIET automatisch uitgezet en blijft het SSO account bestaan. Zet dit schuifje dus uit alvorens het account te verwijderen in XS.
Spreekuursoorten


Bij spreekuursoortbeheer kan er per spreekuursoort worden aangegeven of deze op afstand mag worden uitgevoerd. Dit kan via het vinkje ‘Afspraak standaard via Webcamconsult’. Wanneer dit aangevinkt wordt, zullen afspraken die gepland worden met dit spreekuursoort standaard worden gezet op ‘op afstand via Webcamconsult uitvoeren’. Bij het inplannen kan hier alsnog van afgeweken worden, indien gewenst.


Emailsjabloon


Wanneer er een webconsult-spreekuur is ingepland, wordt er een unieke link gegenereerd voor de cliënt. Deze link moet verzonden worden naar de cliënt, hiervoor kan een nieuw e-mailsjabloon worden aangemaakt. Deze mail wordt bij het plannen automatisch verzonden. Ook kan gebruik gemaakt worden van de bestaande oproepbrievenfunctionaliteit. Het dataveld [ ContactdetailsAfspraakOpAfstand ] kan gebruikt worden voor de link. Bijvoorbeeld in deze mail: