Je kunt een nieuw gebruikersaccount nu invoeren maar met een ingangsdatum voor een later tijdstip.

Stap 1. Selecteer in Beheer onder de optie Gebruikersbeheer de juiste gebruiker.

Stap 2. Kies bij Specifieke geldigheidsperiode account instellen voor de optie Ja.

Stap 3. Vervolgens vul je de gewenste startdatum van het account in.

De betreffende gebruiker ontvangt dan in de nacht van de ingangsdatum de uitnodigingsmail met de inloggegevens voor Xpertsuite.