Op de afdeling van een werkgever kun je een specifieke arbodienst selecteren.

Stap 1: Ga naar de betreffende afdeling en klik op gegevens bewerken

Stap 2: Scroll naar beneden en klik op ‘Geavanceerde instellingen’

Stap 3: Selecteer de betreffende arbodienst

Beheren van arbodiensten

In klassiek beheer vind je onder ‘7. Arbodiensten’ een aantal verschillende arbodiensten. Via een verzoek aan onze XpertDesk kunnen daar ook arbodiensten aan toe worden gevoegd.

De arbodiensten die in het klassiek beheer beschikbaar zijn, kunnen worden ingesteld op de afdeling van de werkgever.