Binnen de Xpert Suite kun je arbodiensten vastleggen op afdeling- en werkgeverniveau.

Afdeling

Stap 1: Ga naar de betreffende afdeling en klik op gegevens bewerken

Stap 2: Scroll naar beneden en klik op ‘Geavanceerde instellingen’

Stap 3: Selecteer de betreffende arbodienst

Werkgever

Stap 1: Ga in beheer naar organisatie en zoek de werkgever op en klik op arbodiensten koppelen.

Stap 2: Klik vervolgens op toevoegen om een arbodienst te koppelen;

Beheren van arbodiensten

In nieuw beheer vind je onder relatiebeheer het arbodienst beheer.

Via de knop 'toevoegen' kun je zelf arbodiensten toevoegen: