Aan elk organisatieonderdeel waarvoor je een casemanagementteam wenst in te zetten, dien je één gebruiker van de gebruikersgroep ingesteld als casemanagementteam te koppelen als de coördinator. Deze coördinator is primair verantwoordelijk voor dat deel van de organisatie en krijgt in eerste instantie alle taken en trajecten van het betreffende organisatieonderdeel te zien op de Actueel/Home pagina. De coördinator is daarmee verantwoordelijk voor de toebedeling van dossiers aan de andere casemanagementteam gebruikers.
 Als deze coördinator is gekoppeld op het hoogst mogelijke niveau binnen de organisatiestructuur, dan vallen ook alle onderliggende delen onder deze coördinator. Wanneer er op een lagergelegen onderdeel een andere coördinator wordt ingesteld, dan vallen vanaf dat niveau alle dossier onder verantwoording van die gebruiker. Het koppelen van coördinatoren wordt in XS via “knooppunten” geregeld. Dit kan alleen via Beheer.

Stap 1. Selecteer het gewenste organisatieonderdeel.

Selecteer het gewenste organisatieonderdeel bij 1. Organisatiestructuur (in onderstaand voorbeeld “Werkgever 5”) door een linker muisklik op het organisatieonderdeel.

Stap 2. Klik op de knop Case management team.

Scrol naar beneden om de knop te zien.

Stap 3. Selecteer Ja bij “X is een knooppunt”.

Stap 4. Selecteer wie de primair verantwoordelijke gebruiker is voor het knooppunt.

Alle taken voor dit knooppunt komen nu standaard bij Gebruiker 39.

Stap 5 Selecteer een andere gebruiker indien een specifiek dossier aan een andere casemanager gekoppeld moet worden.

Kies op de startpagina of in het dossier voor Case toewijzen en wij het dossier aan een specifieke gebruiker toe.
Deze gebruiker is nu ook te zien in de Dossierautorisatie tab van het dossier.