Stap 1. Klik in CMM beheer op Kortingsmodellen.

Stap 2. Aan de linkerkant zie je bestaande kortingsmodellen en kun je nieuwe aanmaken. Binnen een kortingsmodel kun je meerdere kortingen registreren die allemaal dezelfde looptijd hebben. Daarnaast kun je het model koppelen aan een specifieke werkgeversgroep.

Stap 3. Nadat je een korting hebt aangemaakt en hebt gekoppeld aan een contractmodel kun je kiezen wat voor soort korting het moet zijn. Verder kun je kiezen waarvoor de korting geldt.

Stap 4. Kies Opslaan als alle instellingen correct zijn ingegeven.