In Xpert Suite is het mogelijk om om een mail signaal in te stellen bij urgente taken.

Wanneer een gebruiker een taak krijgt die urgent is, wordt er een mailsignaal naar het mail adres wat de gebruiker opgevoerd heeft verzonden.

Hoe stel je in dat een gebruikersgroep of gebruikersrol een mail krijgt bij urgente taken?

Stap 1: Ga naar pagina 2 in klassiek beheer op je gebruikersgroep of gebruikersrol

• Vink het vinkje aan "Gebruiker e-mailen bij urgente taken" en sla op

Stap 2: Erf de autorisaties over op de groep/rol

• Ga in klassiek beheer naar de groep of rol en klik op de rechtermuisknop en kies "autorisatie erven".