In de XpertSuite is het mogelijk om medische termen in te stellen. In niet-medische velden is het niet wenselijk medische termen te gebruiken. Doe je dit wel, dan verschijnt er een waarschuwing in beeld.

Let op: Dit is slechts een waarschuwing. Gebruikers kunnen de velden alsnog opslaan met de aanwezigheid van medische termen.



Op dit moment is de scheidslijn voor het verschijnen van de melding, dat je bij een medisch formulierveld geen melding krijgt voor een verboden woord. Bij een niet-medisch formulierveld krijg je de melding wel, wanneer het woord op de medische termen lijst staat. Omdat binnen spreekuren vrijwel altijd medische formuliervelden gebruikt worden, kan je daar medische termen gebruiken. In klassiek beheer kan je zien of een formulierveld als medisch is gemarkeerd of niet.



De lijst met medische termen is zelf bij te houden en aan te passen. Je vindt deze lijst in het beheer onder de 'Applicatieinstellingen'.



Binnen het beheer voor de medische termen is er de optie om 'Alleen als heel woord markeren'.

Op het moment dat dit vinkje aanstaat wordt een woord alleen gemarkeerd als deze 'los' voorkomt. Als er letters/ tekens voor of achter het woord staan, wordt deze niet gemarkeerd.



Als het vinkje uit staat, worden in alle drie de gevallen de termen gemarkeerd.